URANG WILUJEUNG PANANYA

Lem super|Lem PU |lem PVC|Cairan silikon |Lem sakola |Cairan silikon|Botol...

Naha milih kami

SECBOND ADHESIVE nyaéta panyadia solusi napel ONE-STOP.

  • Pangalaman beunghar

    Kalayan pangalaman langkung ti 20 taun dina bisnis lem, kami nyayogikeun jasa profésional sateuacan sareng saatos penjualan. Barang kami parantos dikirim ka langkung ti 40 nagara.

  • Kakuatan urang

    Tim profésional R&D, desain, produksi sareng penjualan, kami nyayogikeun henteu ngan ukur produk lem merek SECBOND tapi ogé produk anu lengkep.

  • SERTIFIKAT

    Kalayan sertipikat MSDS / RoHS / REACH / CNAS, kami nyayogikeun kualitas biasa atanapi kualitas EU, sareng tiasa dikirim ku sababaraha cara.

POPULAR

PRODUK KAMI

Desain pikaresepeun, bungkusan santun, Kualitas dijamin.

APLIKASI

Produsén sareng eksportir produk lem di Cina salami 20+ taun.

SAHA URANG

HANGZHOU MEETLIN IMP.&EXP.CO.,LTD. Locates di Hangzhou, ibukota propinsi Zhejiang, dimana G20 gempungan-2016 dilaksanakeun. Urang mimitian impor jeung ékspor biz di 1998. Kalawan ngembangkeun leuwih ti 20years ', produk lem jadi salah sahiji produk utama di grup urang kalawan elehan taunan leuwih ti 20million dollar AS dina hadir.

  • HOKIWA12
  • LTC-ADHESIVE1
  • NEOSEAL1
  • SEKUNDA1
  • stanger1
Ninggalkeun Pesen Anjeun