WE WELCOME INQUIRY Panjenengan

Lem super|Lem PU |Lem PVC|Cairan silikon |Lem sekolah |Cairan silikon|Botol...

KENAPA PILIH KAMI

SECBOND ADHESIVE yaiku panyedhiya solusi adhesive ONE-STOP.

  • RICH EXPERIENCE

    Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing bisnis lem, kita nyedhiyakake layanan profesional sadurunge lan sawise dodolan. Barang kita wis dikirim menyang luwih saka 40 negara.

  • KEKUATAN KITA

    Tim profesional R&D, desain, produksi lan dodolan, kita ora mung nyedhiyakake produk lem merek SECBOND nanging uga produk sing disesuaikan.

  • SERTIFIKAT

    Kanthi sertifikat MSDS / RoHS / REACH / CNAS, kita nyedhiyakake kualitas reguler utawa kualitas EU, lan bisa dikirim kanthi macem-macem cara.

POPULAR

PRODUK KAMI

Design atraktif, packaging rapi, kualitas terjamin.

APLIKASI

PRODUSEN lan Eksportir PRODUK LEM ING CHINA 20+ TAHUN.

SAPA KITA

HANGZHOU MEETLIN IMP.&EXP.CO.,LTD. Dumunung ing Hangzhou, ibukutha provinsi Zhejiang, ing ngendi KTT G20-2016 dianakake. Kita miwiti ngimpor lan ngekspor biz ing 1998. Kanthi pembangunan luwih saka 20years ', produk lim dadi salah siji produk utama ing grup kita karo turnover taunan luwih saka 20million dolar AS ing saiki.

  • HOKIWA12
  • LTC-ADHESIVE1
  • NEOSEAL1
  • SEKUNDA1
  • stanger1
Ninggalake Pesen Panjenengan